مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مهر 1403 ساعت 15:052024-09-30اقتصادي

ارسال انگور خراسان شمالی به شاهرود برای فرآوری/ ذخیره سازی سیب برای نوروز


مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی از ارسال انگورهای درجه سه و چهار این استان به شاهرود برای فرآوری خبر داد.

- ارسال انگور خراسان شمالی به شاهرود برای فرآوری/ ذخیره سازی سیب برای نوروز ایسنا/خراسان شمالی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی از ارسال انگورهای درجه سه و چهار این استان به شاهرود برای فرآوری خبر داد.

صفدر صفدری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: یکی از دغدغه ها ما در حوزه تولید انگور، انگورهای درجه سه و چهار است که امسال با پیگیری های انجام شده این انگورها توسط بخش خصوصی به شاهرود برای فرآوری فرستاده می شود.

وی گفت: صادرات انگور یکی از مهمترین اقداماتی است که در حال حاضر در حوزه باغبانی این استان انجام می شود و تاکنون حدود 60 تن انگور به کشور عراق صادر شده است.

صفدری بیان کرد: خراسان شمالی ظرفیت صادرات 6000 تن انگور را دارد و انگور کلاهداری به علت پوسته کلفتی که دارد مناسب صادرات است.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا زمینه صادرات این محصول را به کشورهای روسیه، پاکستان و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس باز کنیم.

او اظهار کرد: خراسان شمالی 13 هزار و 615 هکتار تاکستان دارد و پیش بینی می شود 140 هزار تن انگور از این باغ ها برداشت شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارسال انگور خراسان شمالی به شاهرود برای فرآوری/ ذخیره سازی سیب برای نوروز

ارسال انگور خراسان شمالی به شاهرود برای فرآوری/ ذخیره سازی سیب برای نوروز