مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 مهر 1403 ساعت 17:052024-09-28فرهنگي

جشنواره غذاهای اقوام و ملل در خانه ابویی زاهدان برگزار می شود


معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان از برگزاری جشنواره غذاهای اقوام و ملل در خانه ابویی زاهدان خبر داد.

- جشنواره غذاهای اقوام و ملل در خانه ابویی زاهدان برگزار می شود ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان از برگزاری جشنواره غذاهای اقوام و ملل در خانه ابویی زاهدان خبر داد.

علیرضا شه بخش در گفت وگو با ایسنا- اظهار کرد: گرامیداشت هفته گردشگری و به همت اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان و همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری زاهدان جشنواره 2 روزه غذاهای اقوام و ملل با هدف احیای غذاهای سنتی و بومی، معرفی آداب و رسوم و فرهنگ ایرانی و اشتراکات فرهنگی با کشورها و ملل همسایه در روزهای هشتم و نهم مهرماه در محل خانه تاریخی ابویی زاهدان برگزار می شود.

وی افزود: در این جشنواره، علاوه بر عرضه و معرفی غذاهای سنتی سیستان و بلوچستان غرفه هایی برای ارائه غذاهای افغانستانی و پاکستانی نیز برپا خواهد شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: نمایشگاهی از عکس های زاهدان قدیم نیز همزمان در محل برگزاری این جشنواره در معرض بازدید عموم قرار می گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جشنواره غذاهای اقوام و ملل در خانه ابویی زاهدان برگزار می شود

جشنواره غذاهای اقوام و ملل در خانه ابویی زاهدان برگزار می شود