مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مهر 1403 ساعت 13:552024-10-11سياسي

نماز جمعه نصر شجاعانه ترین رجزخوانی علیه صهیونیست بود


حضور بی سابقه مقام معظم رهبری در نماز جمعه نصر تهران شجاعانه ترین رجزخوانی علیه رژیم جعلی و کودک کش صهیونیست بود.

- ارشق - امام جمعه منطقه مرزی ارشق گفت: حضور بی سابقه مقام معظم رهبری در نماز جمعه نصر تهران شجاعانه ترین رجزخوانی علیه رژیم جعلی و کودک کش صهیونیست بود.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام محمد جواد باقری ارومی در خطبه های این هفته نماز جمعه با تبریک ولادت با سعادت امام حسن عسگری (ع) ضمن شرح حدیثی از امام یازدهم به بیان اوصافی از بندگان خوب و شایسته خدا پرداخت و اظهار کرد: خدا ترسی ریشه در رعایت آداب اجتماعی دارد و کسی که از مردم شرم و حیا نکند و در مقابل مردم به راحتی حدود جامعه را زیر پا بگذارد در خلوت و نهان نیز از خدا نمی ترسد و حدود الهی را نیز زیر پا می گذارد.

وی به تبیین فرمایش های رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه نصر در جمعه گذشته پرداخت و تصریح کرد: حضور بی سابقه رهبر معظم انقلاب اسلامی در نماز جمعه تهران، با اعلان قبلی زمان و مکان برگزاری مراسم، شجاعانه ترین رجزخوانی علیه دشمن صهیونی و موشک باران ویرانگر در عملیات جنگ روانی بود که تمام رسانه های دنیا را مبهوت کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماز جمعه نصر شجاعانه ترین رجزخوانی علیه صهیونیست بود

نماز جمعه نصر شجاعانه ترین رجزخوانی علیه صهیونیست بود