مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 22 مهر 1403 ساعت 13:552024-10-13اقتصادي

مانور آمادگی کاهش اثرات بلایای طبیعی در کرمان برگزار شد


امروز 22 مهرماه، مانور آمادگی بین دستگاهی روز ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی، با حضور دستگاه های متولی و به میزبانی شهرداری کرمان برگزار شد.

- ایسنا/کرمان امروز 22 مهرماه، مانور آمادگی بین دستگاهی روز ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی، با حضور دستگاه های متولی و به میزبانی شهرداری کرمان برگزار شد.

محسن تویسرکانی شهردار کرمان با اشاره به حضور بیش از 10 دستگاه متولی بحران در این مانور، گفت: یکی از راه های کاهش چالش ها و مشکلات در شرایط بحرانی، هم افزایی و هماهنگی بین دستگاه های متولی است، که اگر این دستگاه ها آمادگی داشته باشند و با هماهنگی و همکاری به کمک هم بیایند، شرایط بحرانی به خوبی مدیریت ه و پشت سر گذاشته می شود.

وی افزود: تقسیم کارها و وظایف به صورت تخصصی و همراهی و هماهنگی، بستر خوبی را برای کمک به هم نوعان در هنگام شرایط سخت و بحرانی فراهم می کند و توان کمک به آنها و مدیریت شرایط را افزایش می دهد.

تویسرکانی بر به روزکردن دانش، آموزش های لازم به امداددگران، تقویت نیروی انسانی و تربیت نیروهای چابک و چالاک برای شرایط بحرانی تأکید کرد و گفت: باید آموزش نیروهای امدادگر در مواقع بحران را در دستور کار داشته باشیم.

شهردار کرمان اظهار کرد: در حمله تروریستی سال گذشته شهر کرمان، آن گونه که باید هماهنگی، آمادگی و سازماندهی برای مدیریت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مانور آمادگی کاهش اثرات بلایای طبیعی در کرمان برگزار شد

مانور آمادگی کاهش اثرات بلایای طبیعی در کرمان برگزار شد