مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 مهر 1403 ساعت 22:452024-09-23بين الملل

تقابل ایران و رژیم صهیونیستی صرفا ایدئولوژیک و سیاسی نیست / نبرد غزه؛ بخشی از تغییر پارادایم در نظم منطقه ای


به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، برنامه در مسیر اندیشه با موضوع «ایدئولوژی های مشحون (تغییر سطح تقابل جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی)» با حضور کارشناسان و پژوهشگران از رادیو گفتگو پخش شد.

- تقابل ایران و رژیم صهیونیستی صرفا ایدئولوژیک و سیاسی نیست / نبرد غزه؛ بخشی از تغییر پارادایم در نظم منطقه ای برنامه در مسیر اندیشه با موضوع ایدئولوژی های مشحون (تغییر سطح تقابل جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی) با حضور کارشناسان و پژوهشگران از رادیو گفتگو پخش شد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، برنامه در مسیر اندیشه با موضوع ایدئولوژی های مشحون (تغییر سطح تقابل جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی) با حضور کارشناسان و پژوهشگران از رادیو گفتگو پخش شد.

  در این برنامه سید علی متولی امامی عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق، سید علی کشفی رییس اندیشکده علم و سیاست اشراق، احسان کیانی کارشناس سیاست خارجی و علیرضا شفاه، عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق به عنوان پژوهشگران و کارشناسان حضور داشتند.

  متولی امامی: تقابل ایران و رژیم صهیونیستی صرفا ایدئولوژیک و سیاسی نیست  سید علی متولی امامی، عضو شورای علمی موسسه علم و سیاست اشراق در این برنامه با اشاره به تنش های موجود بین جمهوری اسلامی ایران و اسراییل گفت: مدت هاست که


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تقابل ایران و رژیم صهیونیستی صرفا ایدئولوژیک و سیاسی نیست / نبرد غزه؛ بخشی از تغییر پارادایم در نظم منطقه ای

تقابل ایران و رژیم صهیونیستی صرفا ایدئولوژیک و سیاسی نیست / نبرد غزه؛ بخشی از تغییر پارادایم در نظم منطقه ای