مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 مهر 1403 ساعت 13:552024-10-15دانش

علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد


رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه امنیت غذایی و ایمنی غذایی دو مقوله جدا هستند، گفت: علی رغم تولید کافی غذا در جهان همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد.

- علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد قزوین- رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه امنیت غذایی و ایمنی غذایی دو مقوله جدا هستند، گفت: علی رغم تولید کافی غذا در جهان همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، عبدالله دیدبان در آیین گرامیداشت روز جهانی غذا که به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد، به اهمیت روز جهانی غذا و چالش های مرتبط با آن پرداخت و گفت: علی رغم تولید کافی غذا در جهان، همچنان فقر غذایی و سو تغذیه وجود دارد.

دیدبان با اشاره به تصویب روز جهانی غذا در سال 1972، اظهار داشت: هدف از بزرگداشت این روز، برجسته سازی و آگاهی جهانی نسبت به مشکل فقر غذایی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بخش دیگری از سخنان خود به دو مفهوم کلیدی در زمینه غذا، یعنی امنیت غذایی و ایمنی غذایی پرداخت و توضیح داد که این دو مقوله کاملاً متفاوت هستند و باید به طور جداگانه موردتوجه قرار گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد

علی رغم تولید کافی غذا همچنان فقر غذایی و سوءتغذیه وجود دارد