مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مهر 1403 ساعت 20:452024-10-21بين الملل

بایدن منتظر دریافت نتایج درز اطلاعات محرمانه در ارتباط با ایران است


«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تاکید کرد که «جو بایدن» رییس جمهور آمریکا به شدت نگرانی درز اسناد محرمانه در ارتباط با ایران بوده و منتظر دریافت نتایج تحقیقات در این زمینه است.

- جان کربی سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید تاکید کرد که جو بایدن رییس جمهور آمریکا به شدت نگرانی درز اسناد محرمانه در ارتباط با ایران بوده و منتظر دریافت نتایج تحقیقات در این زمینه است.

به گزارش ایسنا، کربی عنوان کرد: رییس جمهور بایدن به شدت نگران لو رفتن اسناد مرتبط با آماده سازی های اسراییل برای پاسخ به ایران است.

رییس جمهور آماده دریافت نتایج تحقیقات است.

وی در ادامه عنوان کرد که نشانه ای مبنی بر لو رفتن اسناد بیشتر منتشر نشده است.

درهکربی تاکید کرد: ما می خواهیم بفهمیم که این اتفاق چگونه رخ داده است و چگونه می توان از رخ دادن مجدد آن جلوگیری کرد.

پیشتر، پایگاه خبری تحلیلی آکسیوس در گزارشی به نشر 2 سند اطلاعاتی محرمانه آمریکایی و نگرانی مقامات این کشور درباره چگونگی لو رفتن آن ها اشاره کرد.

آکسیوس در گزارش خود اسناد فاش شده را به تحرکات نظامی رژیم صهیونیستی پیرامون حمله احتمالی این رژیم به ایران ربط داد و نوشت: اسناد فاش شده، حاکی جزییاتی از فعالیت های نظامی اسراییل در واکنش به حمله اول اکتبر ایران است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بایدن منتظر دریافت نتایج درز اطلاعات محرمانه در ارتباط با ایران است

بایدن منتظر دریافت نتایج درز اطلاعات محرمانه در ارتباط با ایران است