مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مهر 1403 ساعت 23:402024-10-21سياسي

احیای دریاچه ارومیه نیازمند سهیم کردن مردم در تصمیم گیری هاست


احیای دریاچه ارومیه، نیازمند تغییر ساختار و سهیم کردن مردم در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های مرتبط با این پیکره آبی است.

- تبریز-استاندار آذربایجان شرقی گفت: احیای دریاچه ارومیه، نیازمند تغییر ساختار و سهیم کردن مردم در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری های مرتبط با این پیکره آبی است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، بهرام سرمست امروز در جلسه کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در نهاد ریاست جمهوری با ارائه پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم آسیب شناسی دریاچه ارومیه متشکل از استان های حوضه آبریز گفت: این کنسرسیوم با مشارکت و حضور استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، تأسیس و ساختار آن متناسب با وظایف محوله بازنگری و اصلاح شود.

وی همچنین بر لزوم اصلاح فرایندهای ادارای مرتبط با دریاچه تاکید کرد و ادامه داد: این اصلاح باید انجام شود و دستاورد آن کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی، حفظ و ارتقای تراز آب دریاچه ارومیه و کاهش فرونشست زمین در اطراف دریاچه باشد تا اثربخشی و بهره وری برنامه به شکل ملموس آشکار شود.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر ضرورت پررنگ تر کردن نقش مشارکت های مردمی، سپردن مسؤلیت به مردم و سهیم کردن آنان در تصمیم سازی و تصمیم گیری های مرتبط با احیای دریاچه ارومیه تاکید کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احیای دریاچه ارومیه نیازمند سهیم کردن مردم در تصمیم گیری هاست

احیای دریاچه ارومیه نیازمند سهیم کردن مردم در تصمیم گیری هاست