مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 6 مهر 1403 ساعت 15:552024-09-27سياسي

دفع شر استکبار و نظام سلطه اساس حکومت اسلامی است


امام جمعه بخش مشگین شرقی در اردبیل گفت: دفع شر استکبار و نظام سلطه اساس حکومت اسلامی است و رشد و بالندگی جامعه اسلامی در امر جهاد و مقاومت نهفته است.

- لاهرود- امام جمعه بخش مشگین شرقی در اردبیل گفت: دفع شر استکبار و نظام سلطه اساس حکومت اسلامی است و رشد و بالندگی جامعه اسلامی در امر جهاد و مقاومت نهفته است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حسن صفری در خطبه های نماز جمعه این هفته بخش لاهرود با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع پیشکسوتان عرصه جهاد و مقاومت پیرامون ضرورت تبیین دوران دفاع مقدس اظهار کرد: هفته دفاع مقدس بخشی از هویت تاریخی ملت ایران و بخشی از حماسه ها و دلاوری های ملت قهرمان ایران است، غیور مردانی که در میدان جهاد تلاش و مبارزه کردند و فتوحات بزرگی رقم زدند.

وی تصریح کرد: حقیقتاً رشد و بالندگی جامعه اسلامی در امر جهاد و مقاومت نهفته است و امروز اگر جمهوری اسلامی همچون دوران دفاع مقدس، مقابل جنایتکاران عالم ایستاده است به جهت دستور قرآن بوده و اگر این تقابل هم نبود فساد تمام عالم را در بر می گرفت، پس اساس حکومت جمهوری اسلامی دفع شر استکبار و نظام سلطه است.

امام جمعه بخش مشگین شرقی کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب شکل گیری انقلاب اسلامی برای دشمن غیر قابل تحمل بود چرا که ایران اسلامی تفکر نوینی برای اداره


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دفع شر استکبار و نظام سلطه اساس حکومت اسلامی است

دفع شر استکبار و نظام سلطه اساس حکومت اسلامی است