مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 1 مهر 1403 ساعت 11:352024-09-22اجتماعي

آموزش ها در استان بوشهر باید به سمت رشته های فنی برود


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: آموزش ها در استان بوشهر باید به سمت رشته های فنی برود.

- بوشهر- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر گفت: آموزش ها در استان بوشهر باید به سمت رشته های فنی برود.

به گزارش خبرنگار مهر ، مصدق کشاورزی صبح یکشنبه در آیین افتتاح اولین هنرستان غیردولتی فنی و حرفه ای در بوشهر اظهار کرد: در حوزه هنرستان های غیردولتی در استان بوشهر دارای حداقل 2 دهه عقب ماندگی تاریخی هستیم.

وی اضافه کرد: در این مدت جامعه باید به سمت آموزش فنی و حرفه ای حرکت می کرد، گفت: غالب فارغ التحصیلان دانشگاهی در استان بوشهر از رشته های نظری هستند و وارد فضایی شدند که با آن مدارک نمی توانند شاغل بشوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر ادامه داد: با ایجاد مراکز فنی و حرفه ای و هنرستان ها و پرورش نیروهای ماهر در زمینه های فنی و حرفه ای می توانیم هم شغل پایدار و هم نیاز صنعت استان را برطرف کنیم.

کشاورزی بیان کرد: خوشبختانه در سال های اخیر گرایش به هنرستان ها افزایش پیدا کرده و میزان سطح فرهنگ خانواده ها از مدرک گرایی به سمت واقع گرایی تغییر کرده است.

همزمان با اولین روز از آغاز سال تحصیلی، اولین هنرستان غیردولتی فنی و حرفه ای در بوشهر افتتاح شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آموزش ها در استان بوشهر باید به سمت رشته های فنی برود

آموزش ها در استان بوشهر باید به سمت رشته های فنی برود