مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 18 مهر 1403 ساعت 10:052024-10-09اقتصادي

ترمز موتور قاچاق در یزد کشیده شد


قاچاقچی موتورسیکلت در تعزیرات حکومتی به پرداخت پنج میلیارد و 600 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

- ایسنا/یزد قاچاقچی موتورسیکلت در تعزیرات حکومتی به پرداخت پنج میلیارد و 600 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

سید محمدمهدی مهاجریان مقدم در خصوص جزییات این خبر گفت: با گزارش ماموران انتظامی کلانتری 17 رزمندگان پیرامون کشف یک دستگاه موتور سیکلت قاچاق، پرونده این تخلف را برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی افزود: شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی یزد به پرونده یک دستگاه موتور سیکلت 1300 سی سی به ارزش پنج میلیارد ریال رسیدگی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعزیرات حکومتی استان، مهاجریان مقدم گفت: شعبه با بررسی اوراق پرونده به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام قاچاق را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالا و تحویل به سازمان اموال تملیکی به پرداخت پنج میلیارد و 600 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترمز موتور قاچاق در یزد کشیده شد

ترمز موتور قاچاق در یزد کشیده شد