مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 4 مهر 1403 ساعت 09:502024-09-25اقتصادي

تعلیق 110 وبسایت محصولات سلامت محور/ عرضه کالاهای قاچاق


رییس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده های سلامت اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو، از تعلیق 110 وبسایت متخلف عرضه کننده محصولات سلامت محور خبر داد.

- رییس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده های سلامت اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو، از تعلیق 110 وبسایت متخلف عرضه کننده محصولات سلامت محور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، حامد عبدی، با اشاره به نظارت 82 کاربر در معاونت های غذا و داروی سراسر کشور به فعالیت سایت ها و سکوهای اینترنتی در عرضه فراورده های سلامت محور، گفت: از ابتدای سال 110 وبسایت متخلف در این حوزه تعلیق شده اند.

وی اظهار کرد: اینماد (enamad) سامانه سازمان توسعه تجارت است که به دستگاه های متولی صدور مجوز، دسترسی دارند که بتوانند از طریق آن کالاهای مورد نظارت را رصد کرده و با تخلفات برخورد کنند.

عبدی افزود: دستگاه های رگولاتوری مانند سازمان غذا و دارو با استفاده از سامانه اینماد می توانند اقلام تحت نظارت خود را که در سایت ها و شبکه های اجتماعی عرضه می شوند را رصد کنند، بر این اساس از ابتدای سال تاکنون تخلف 702 وبسایت در حوزه عرضه فراورده های سلامت محور شناسایی و 110 وبسایت تعلیق شده اند.

رییس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده های سلامت با بیان اینکه تخلفات شناسایی شده در حوزه سلامت بیشتر مربوط به عرضه کا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعلیق 110 وبسایت محصولات سلامت محور/ عرضه کالاهای قاچاق

تعلیق 110 وبسایت محصولات سلامت محور/ عرضه کالاهای قاچاق