مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 مهر 1403 ساعت 13:002024-10-17ورزشي

راه اندازی 2 رشته ورزشی جدید معلولین در کرمانشاه


رییس هیات ورزش جانبازان و توان یابان استان کرمانشاه از راه اندازی دو رشته جدید فوتسال کم توانان ذهنی و مچ اندازی توان یابان در این هیات خبر داد.

- ایسنا/کرمانشاه رییس هیات ورزش جانبازان و توان یابان استان کرمانشاه از راه اندازی دو رشته جدید فوتسال کم توانان ذهنی و مچ اندازی توان یابان در این هیات خبر داد.

عزت الله پرنیان، امروز(26 مهر) در مجمع سالیانه هیات جانبازان و توان یابان استان کرمانشاه، با اشاره به فعالیت 14 رشته ورزش جانبازان و توان یابان در استان، اظهار کرد: در ماه های گذشته دو رشته جدید دیگر شامل فوتسال کم توانان ذهنی و مچ اندازی را نیز راه اندازی کرده ایم.

وی افزود: طی مدت یکسال گذشته حدود 20 دعوت شده به اردوی تیم ملی داشته ایم و 10 نفر از ورزشکارانمان نیز به مسابقات برون مرزی اعزام شده اند.

رییس هیات ورزش جانبازان و توان یابان استان نقطه عطف در این حوزه را حضور علی الفت نیا و یاسین خسروی در پارالمپیک پاریس دانست و گفت: خوشبختانه یاسین خسروی در اولین حضور خود در رقابت های پارالمپیک پاریس علاوه بر رکورد شکنی به مقام قهرمانی دست یافت و علی الفت نیا نیز با بدشانسی چهارم شد.

وی با بیان اینکه این هیات روی سه رشته مچ اندازی، پاراوزنه برداری و دوومیدانی تمرکز کرده، گفت: باتوجه به اینکه مسابقات آسیایی جوانان در این سه رشته


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی 2 رشته ورزشی جدید معلولین در کرمانشاه

راه اندازی 2 رشته ورزشی جدید معلولین در کرمانشاه