مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 مهر 1403 ساعت 17:002024-10-07فرهنگي

آثار 14 هنرمند نقاش و مجسمه ساز به پارسیان آزادی رسید


نمایشگاه گروهی «درخشش زیبایی 2» به کیوریتوری آرزو آزادی و فرشته زمانی فیروزی، در هتل پارسیان آزادی تهران افتتاح شد.

- نمایشگاه گروهی درخشش زیبایی 2 به کیوریتوری آرزو آزادی و فرشته زمانی فیروزی، در هتل پارسیان آزادی تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نمایشگاه گروهی درخشش زیبایی 2 شامل آثار 14 هنرمند نقاش و مجسمه ساز در هتل پارسیان آزادی تهران آغاز به کار کرد.

آصف ابراهیمی، مسعود شکیبایی، رضا رازقندی، راد معصومی، مرتضی احمدنژاد، داوود میری، ژینوس شهیدی، ناهید مؤمن خانی، رامبد دهقانی پور تنها، فرشته زمانی فیروزی، مهسا مشایخی، رزیتا زاد مجید، آرزو آزادی و الهام نیاورانی 14 هنرمندی هستند که هر یک با 2 اثر در این نمایشگاه گروهی حضور دارند.

این نمایشگاه گروهی تا پایان پاییز 1403 پذیرای مشتاقان و علاقه مندان هنر خواهد بود و نشست تخصصی بررسی آثار نمایشگاه نیز 26 مهر در حاشیه آن برگزار خواهد شد.

آرزو آزادی (اکرم السادات شرقِ آزادی) که تابستان گذشته با همراهی فرشته زمانی فیروزی، فصل نخست این نمایشگاه را با ترکیب هنرمندانی متفاوت در محل هتل پارسیان آزادی برگزار کرد درباره این رویداد گفت: به دلیل حمایت هنرمندان و همین طور مدیریت مجموعه هتل پارسیان آزادی که نقش حامی هنرمندان را دارند، تصمیم گرفتیم نمایشگاه گروهی با هنرمندان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آثار 14 هنرمند نقاش و مجسمه ساز به پارسیان آزادی رسید

آثار 14 هنرمند نقاش و مجسمه ساز به پارسیان آزادی رسید