مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1403 ساعت 12:402024-10-05سياسي

ترسیم برنامه جامع فیلترینگ با محوریت مرکز ملی فضای مجازی/دسترسی 20 میلیون خانوار به فیبر نوری


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص آخرین وضعیت فیلترینگ، گفت: از همه ذینفعان خواسته شده بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه باید حکمرانی قانونمند داشته باشیم، - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص آخرین وضعیت فیلترینگ، گفت: از همه ذینفعان خواسته شده بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص اینکه باید حکمرانی قانونمند داشته باشیم، در حوزه های مختلف برنامه ای ترسیم شود و بعد با محوریت مرکز ملی فضای مجازی تجمیع و نهایی شود و در شورای عالی فضای مجازی تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سید ستار هاشمی امروز در حاشیه افتتاحیه هفته جهانی فضا در جمع خبرنگاران در پاسخ به اینکه انتظار می رفت در جلسه شورای عالی فضای مجازی، موضوع رفع فیلترینگ مطرح شود، اما بحث فیلترشکن ها و مقابله با آن مطرح شد، گفت: در جلسه شورای عالی فضای مجازی رییس جمهور دستور دادند وضعیت موجود ارزیابی و گزارش شود.

وی ادامه داد: رییس جمهور در این جلسه در بحث ارزیابی وضعیت موجود و چالش هایی که با آن مواجه هستیم، از لحاظ کیفیت ارتباطات تاکیداتی داشتند، ولی شاید در رسانه ها کمتر منتشر شد.

هاشمی افزود: رییس جمهور دستور داد که وضعیت موجود فیلترینگ ارزیابی و گزارش شود، ولی مطالبه جمعی نیز در زمینه فیلترشکن هایی بود که امروزه موجب آلودگی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترسیم برنامه جامع فیلترینگ با محوریت مرکز ملی فضای مجازی/دسترسی 20 میلیون خانوار به فیبر نوری

ترسیم برنامه جامع فیلترینگ با محوریت مرکز ملی فضای مجازی/دسترسی 20 میلیون خانوار به فیبر نوری