مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 10:502024-10-01سياسي

ایکاش می شد تور گردشگری برای ظالمانی که درغزه ظلم می کنند، برگزار کرد که بدانند عاقبت فرعون ها چه شد


رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران بااشاره به روز جهانی گردشگری گفت: ای کاش می شد تور گردشگری برای ظالمانی که در غزه ظلم می کنند، برگزار کرد که بدانند عاقبت فرعون ها چه شد.

- ایکاش می شد تور گردشگری برای ظالمانی که درغزه ظلم می کنند، برگزار کرد که بدانند عاقبت فرعون ها چه شد رییس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران بااشاره به روز جهانی گردشگری گفت: ای کاش می شد تور گردشگری برای ظالمانی که در غزه ظلم می کنند، برگزار کرد که بدانند عاقبت فرعون ها چه شد.

کاش می شد تور گردشگری برای اروپاییان برگزار کرد که ببینند وجدان سران کشورهای اروپایی و غربی با این جنایات تکان نمی خورد.

کاش می شد ظالمان را آورد تا بارگاه مظلومان عالم از جمله امام حسین را ببینند که بدانند با ظلم نمی توانند در تاریخ جاودان و ماندگار شوند و برای ظالمان جز لعن و نفرین چیزی باقی نمانده است و همه باید ببینید که سرنوشت ظلم در تاریخ چه بوده است.

به گزارش ایسنا، احمد علوی صبح امروز در نطق پیش از دستور خود ضمن گرامیداشت روز جهانی گردشگری و با اشاره شعال امسال این روز گردشگری و صلح، گفت: با تمرکز بر آموزش و آگاهی سازی جوانان با تاکید بر میراث فرهنگی کشور و به ویژه هویت شهرمان تهران امیدواریم که الگوی ارائه و اجرای صلح باشیم و البته فراموش نمی کنیم که به تعاملا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایکاش می شد تور گردشگری برای ظالمانی که درغزه ظلم می کنند، برگزار کرد که بدانند عاقبت فرعون ها چه شد

ایکاش می شد تور گردشگری برای ظالمانی که درغزه ظلم می کنند، برگزار کرد که بدانند عاقبت فرعون ها چه شد