مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مهر 1403 ساعت 14:302024-09-30بين الملل

امت محمد (ص) عاشق شهادت هستند


رژیم اشغالگر صهیونیستی که دست به شهادت رساندن سیدحسن نصرالله زد، از این غافل بود که امت محمد (ص) عاشق شهادت هستند.

- ایسنا/زنجان فرماندار ابهر گفت: رژیم اشغالگر صهیونیستی که دست به شهادت رساندن سیدحسن نصرالله زد، از این غافل بود که امت محمد (ص) عاشق شهادت هستند.

احمد ذوالقدر امروز (دوشنبه، 9 مهر ماه) در جلسه ستاد بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان و همرزمان شهیدش، با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان، اظهار کرد: این جنایات بار دیگر خوی وحشی گری رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی را بیش از پیش بر جهانیان آشکار کرد.

وی با اشاره به شهادت سیدحسن نصرالله، بیان کرد: این عالم مجاهد و مبارز خستگی ناپذیر، پرچم دار مقاومت بود که نقش بسیار تاثیرگذاری در جبهه مقاومت داشت و رژیم صهیونیستی همواره از او واهمه داشت.

او با یادآوری اینکه شهید سیدحسن نصرالله 32 سال رهبر حزب الله لبنان بود، ادامه داد: او حتی لحظه ای در مسیر مجاهدت با دشمنان اسلام و ارزش های الهی و اسلامی احساس خستگی به خود راه نداد و ضربات جبران ناپذیری به دشمنان وارد کرد.

ذوالقدر با بیان اینکه رژیم صهیونیستی که دست به ترور شهید سیدحسن نصرالله زد غافل از این بود که امت محمد (ص) و پیروان حسین (ع) همه عاشقان شهادت هستند و شهادت آغاز آنها است نه پایان، گفت: قطعاً ثمر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امت محمد (ص) عاشق شهادت هستند

امت محمد (ص) عاشق شهادت هستند