مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 7 مهر 1403 ساعت 09:102024-09-28سياسي

از ساخت بیمارستان 304 تخت خوابی مرند چه خبر؟


ساخت بیمارستان 304 تختخوابی مرند از سال 98 آغاز شده اما این پروژه تقریباً راکد مانده و متوقف شده بود، ولی در دولت سیزدهم جزو مصوبات سفر دوم رییس جمهور شهید آیت الله رییسی به استان آذربایجان شرقی قرار گرفت تا روند احداث آن سرعت بگیرد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی ساخت بیمارستان 304 تختخوابی مرند از سال 98 آغاز شده اما این پروژه تقریباً راکد مانده و متوقف شده بود، ولی در دولت سیزدهم جزو مصوبات سفر دوم رییس جمهور شهید آیت الله رییسی به استان آذربایجان شرقی قرار گرفت تا روند احداث آن سرعت بگیرد.

با توجه به اهمیت سلامت و نقش مهم آن در جامعه، وجود مراکز درمانی و احداث و تکمیل بیمارستان های نیمه کاره از جمله مباحث ضروری است که باید همواره مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، شهرستان مرند در آذربایجان شرقی در زمینه سرانه تخت بیمارستانی و حوزه ی درمان از شهرستان های محروم استان به شمار می رود و یکی از مشکلاتی که این شهرستان سال ها با آن دست به گریبان است، کمبود تخت بیمارستانی و عدم تکمیل بیمارستان 304 تخت خوابه این شهرستان است.

این شهرستان تنها یک بیمارستان 100 تخت خوابه فرسوده دارد، به همین جهت تکمیل این بیمارستان با تکنولوژی روز ضرورت دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از ساخت بیمارستان 304 تخت خوابی مرند چه خبر؟

از ساخت بیمارستان 304 تخت خوابی مرند چه خبر؟