مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 30 مهر 1403 ساعت 20:002024-10-21اجتماعي

پیگیری حقابه تالاب های فارس / سد نرگسی تأییدیه محیط زیست ندارد


مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با اشاره به وضعیت تالاب های این استان بر این نکته تأکید کرد که محیط زیست همچنان پیگیر حقابه تالاب هاست.

- پیگیری حقابه تالاب های فارس / سد نرگسی تأییدیه محیط زیست ندارد ایسنا/فارس مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس با اشاره به وضعیت تالاب های این استان بر این نکته تأکید کرد که محیط زیست همچنان پیگیر حقابه تالاب هاست.

عطا پورشیرازی، امروز 30 مهرماه در نشست خبری که در خصوص آخرین وضعیت محیط زیست استان، برنامه های آتی و اقداماتی که انجام شده است، در شیراز برگزار شد، بیان کرد: در دو سال گذشته 579 هکتار از اراضی تصرف شده محیط زیست فارس از دست متصرفان آزاد شده و به محیط زیست بازگشته است، همچنین تالاب های تشک بختگان و کمجان اسد درودزن حقابه می گیرند و حقابه تالاب ها در فارس همچنان پیگیری می شود.

وی ادامه داد: در سال 1400 شاهد خشکسالی شدیدی در سطح استان فارس بودیم و تخصیص حقابه نداشتیم در سال 1401، 100 میلیون متر مکعب حقاب مطالبه کردیم و در گام اول 37 میلیون متر مکعب حقابه رها شد و اکنون نیز همچنان پیگیر حقابه بختگان هستیم و با شروع سال زراعی و فصل پاییز زمستان این موضوع دنبال خواهد شد.

پورشیرزاد در ادامه سخنان خود در خصوص ارزیابی سد نرگسی اظهار کرد: این سد که در شهرستان کازرون واقع شده است گزارش ارزیابی تایید محیط زیس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری حقابه تالاب های فارس / سد نرگسی تأییدیه محیط زیست ندارد

پیگیری حقابه تالاب های فارس / سد نرگسی تأییدیه محیط زیست ندارد