مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 مهر 1403 ساعت 19:152024-10-05حوادث

عامل اصلی مسمویت الکلی و فوت 9 گیلانی دستگیر شد


جانشین فرمانده انتظامی گیلان از دستگیری عامل اصلی مسمویت الکلی و فوت 9 نفر از شهروندان بر اثر مسمومیت ناشی از سوء مصرف متانول در استان تهران خبر داد.

- ایسنا/گیلان جانشین فرمانده انتظامی گیلان از دستگیری عامل اصلی مسمویت الکلی و فوت 9 نفر از شهروندان بر اثر مسمومیت ناشی از سوء مصرف متانول در استان تهران خبر داد.

سردار حسین حسن پور در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی مسمویت 37 نفر از شهروندان گیلانی و متعاقب آن فوت 9 نفر بر اثر مسمومیت ناشی از سوء مصرف متانول، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه 3 متهم در خصوص این پرونده در شهرستان رشت توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند، افزود: کارآگاهان آگاهی با تحقیقات پلیسی سرنخی از متهم اصلی این پرونده بدست آورده و با اخذ نیابت قضایی برای دستگیری وی به استان تهران عزیمت کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه کارآگاهان آگاهی با زیر نظر گرفتن شبانه روزی محل تردد، متهم را ساعتی قبل با همکاری ماموران انتظامی استان تهران دستگیر کردند، گفت: متهم جهت سیر مراحل قانونی به شهرستان رشت منتقل شد.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عامل اصلی مسمویت الکلی و فوت 9 گیلانی دستگیر شد

عامل اصلی مسمویت الکلی و فوت 9 گیلانی دستگیر شد