مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 مهر 1403 ساعت 15:002024-10-11سياسي

40 کوره زغال سوزی در بخش مرکزی رفسنجان تخریب شد


با حکم دستگاه قضایی و با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری رفسنجان، نیروی انتظامی، بخشدار مرکزی، جانشین دادستانی و اداره محیط زیست شهرستان، - ایسنا/کرمان با حکم دستگاه قضایی و با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری رفسنجان، نیروی انتظامی، بخشدار مرکزی، جانشین دادستانی و اداره محیط زیست شهرستان، 40 کوره زغال سوزی در سطح روستاهای بخش مرکزی تخریب شد.

معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان رفسنجان امروز 20 مهرماه در این زمینه اظهار کرد: در راستای حفظ حقوق عامه در شهرستان، یکی از مباحث، کوره های زغال سوزی است که ایجاد آلودگی می کنند.

مجید دهقانی افزود: حکم تخریب از طرف دستگاه قضایی صادر شده که در سال گذشته تعدادی از این کوره ها توسط دهیاری ها، بخشداری و دیگر دستگاه ها جمع آوری و به نقاط دیگر شهرستان منتقل شدند.

وی ادامه داد: این فرایند ادامه دارد به طوری که آخرین اخطاریه یک هفته ای به صاحبان کوره ها در تاریخ سوم مهرماه امسال داده شده است.

دهقانی تصریح کرد: امروز با حکم دستگاه قضایی و با همکاری و حضور نیروی انتظامی، بخشداری مرکزی، جانشین دادستانی و اداره محیط زیست شهرستان، 40 کوره زغال سوزی در سطح روستاهای بخش مرکزی مسلوب المنفعه و تخریب شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

40 کوره زغال سوزی در بخش مرکزی رفسنجان تخریب شد

40 کوره زغال سوزی در بخش مرکزی رفسنجان تخریب شد