مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 19 مهر 1403 ساعت 23:352024-10-10اقتصادي

32 درصد از تولید سیب کشور در آذربایجان غربی تولید می شود


رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: 32 درصد از تولید سیب کشور در آذربایجان غربی تولید می شود.

- 32 درصد از تولید سیب کشور در آذربایجان غربی تولید می شود ارومیه - رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: 32 درصد از تولید سیب کشور در آذربایجان غربی تولید می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، خسرو شهبازی عصر پنجشنبه در کمیسیون سیب آذربایجان غربی، افزود: در 65 هکتار از باغات استان سیب کشت شده است، تصریح کرد: 26 درصد از کل باغات سیب کشور و 32 درصد از تولید سیب کشور در آذربایجان غربی تولید می شود.

وی با اشاره به اینکه 95 درصد ارقام سیب تولید استان از نوع قرمز و زرد است، اظهار کرد: در حال حاضر 40و احد تولیدی، پوره، رب گوجه فرنگی و سیب با ظرفیت تحویل 1.

8 میلیون تن فعالیت دارند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان، غربی خاطر نشان کرد: در استان 54 واحد سورت و بسته بندی با ظرفیت 320 هزار تن بسته بندی وجود دارد.

شهبازی گفت: در سال گذشته از 750 هزار تن صادرات سیب کشور بیش از 550 تن، محصول آذربایجان غربی بود.

رییس اتحادیه سردخانه داران آذربایجان غربی نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر 475 سردخانه با ظرفیت ذخیره سازی یک میلیون و 270 هزار تن محصولات کشاورزی در استان فعال است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

32 درصد از تولید سیب کشور در آذربایجان غربی تولید می شود

32 درصد از تولید سیب کشور در آذربایجان غربی تولید می شود