مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 مهر 1403 ساعت 12:452024-09-30اجتماعي

شناسایی بیش از 5000 فرد دارای اختلال شنوایی در کردستان


در حال حاضر پنج هزار و 337 نفر دارای اختلالات شنوایی(کم شنوا و ناشنوا) زیر پوشش این نهاد هستند و از خدمات مختلف بهره مند می شوند.

- شناسایی بیش از 5000 فرد دارای اختلال شنوایی در کردستان ایسنا/کردستان مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: در حال حاضر پنج هزار و 337 نفر دارای اختلالات شنوایی(کم شنوا و ناشنوا) زیر پوشش این نهاد هستند و از خدمات مختلف بهره مند می شوند.

حسین رسولی به مناسبت روز جهانی ناشنوایان در گفت و گو با ایسنا، شناسایی افراد دارای معلولیت از طریق طرح های توانبخشی را یکی از برنامه های بهزیستی برای افراد دارای معلولیت ذکر و اظهار کرد: در سازمان بهزیستی و در حوزه افراد کم شنوا و ناشنوا چهار رویکرد اساسی شامل حمایتی، توانبخشی، توانمندسازی و پیشگیری از معلولیت ها وجود دارد که در قالب برنامه غربالگری، شنوایی نوزادان و شیرخواران و کودکان سه تا پنج سال انجام می شود.

وی، با بیان اینکه بیشترین تمرکز سازمان بهزیستی در قالب برنامه های پیشگیری از معلولیت هاست افزود: با اقدام سریع در زمینه شناسایی معلولیت ها کار برای ما، خانواده ها و جامعه آسان تر می شود.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان در خصوص زمان و نحوه تشخیص ناشنوایی در کودکان بیان کرد: نوزادان و شیرخوارانی که از مادر متولد می شوند بلافاصله از طریق پایگاه های شنوایی سنجی سازمان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی بیش از 5000 فرد دارای اختلال شنوایی در کردستان

شناسایی بیش از 5000 فرد دارای اختلال شنوایی در کردستان