مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 مهر 1403 ساعت 11:352024-09-23حوادث

کاهش مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در اردبیل/ فوت 3 نفر ثبت شده است


مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل گفت: خوشبختانه طی 5 ماهه ابتدای سال جاری مرگ و میر و مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در استان اردبیل کاهش داشته است.

- اردبیل - مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل گفت: خوشبختانه طی 5 ماهه ابتدای سال جاری مرگ و میر و مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در استان اردبیل کاهش داشته است.

نگار خوشنویس در گفت وگو با خبرنگار مهر ، اظهار کرد: خوشبختانه طی 5 ماهه ابتدای سال جاری مرگ و میر و مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سطح استان اردبیل روند کاهشی داشته است که آمار اجساد معاینه شده در پزشکی قانونی استان اردبیل با تشخیص مرگ با مسمومیت منوکسیدکربن 3 نفر مرد بوده است.

وی با بیان اینکه این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل که تعداد متوفیان 8 نفر که شامل 2 زن و 6 مرد بوده کاهش یافته است، گفت: همه افراد در طول روز مقادیر کمی از گاز منوکسیدکربن را تنفس می کنند و استنشاق بیش از حد آن می تواند باعث مسمومیت و مرگ فرد شود.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل بیان کرد: منوکسیدکربن گازی است بی رنگ و بی بو و از روش های مختلفی همچون بخاری، آبگرمکن، شومینه، اگزوز ماشین، کوره زغالی تولید می شود، هنگامی که این دود در یک فضای بسته با دارای تهویه ضعیف محبوس شود، میزان گاز افزایش یافته و باعث کم شدن و بین رفتن اکسیژن شده و منجر به آسیب در بافت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در اردبیل/ فوت 3 نفر ثبت شده است

کاهش مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در اردبیل/ فوت 3 نفر ثبت شده است