مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 مهر 1403 ساعت 14:252024-10-08سياسي

رایزنی برای بازگرداندن همه الواح هخامنشی به صورت یکجا


مذاکره برای بازگشت بقیه الواح در حال انجام است.

هیچ مانعی نداریم باید مسیر را هموار کنیم تا بقیه الواح هم برسد؛ قرار شد رایزنی در این زمینه انجام شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در حاشیه رونمایی از الواح گلی به خبرنگاران گفت: امروز ریاست جمهوری به همراه جمع زیادی از فعالان میراث فرهنگی و گردشگری به موزه آمد و نشست دو ساعته با صاحبان سرمایه داشت.

ماحصل این گفتگو در سه حوزه نشان داد که تاکید ریاست جمهوری بر این بود که ظرفیت تاریخی و تمدنی و ایرانی در آموزش و پرورش تدریس شود تا احساس غرور و تعلق به وطن را در آنها تقویت کنیم.

وی گفت: صنایع دستی 234 میلیون دلار درآمد دارد در چنین وضعیتی نیازمند تحول در صنایع دستی است.

باید موانع صادرات را برداریم تا صنایع دستی به بیرون از مرزها برود.

وی ادامه داد: هفته قبل با وزرای گردشگری گرجستان، ازبکستان، عراق و عربستان گفتگو کردم که سازنده بود روزهای 9 تا 11 آبان در یزد میزبان کشورهای acd خواهیم بود بنای ارتباط با کشورهای خلیج فارس و قفقاز را داریم همچنین اراده وزارت میراث فرهنگی در مجموع برای باز کردن مسیر و ارتباطات بیشتر است.

وی افزود: اتفاق مهمی که افتاد این بود که ایران توانست با مسیر حقوقی و اخذ مالکیت الواح را برگرداند الان مانعی برای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رایزنی برای بازگرداندن همه الواح هخامنشی به صورت یکجا

رایزنی برای بازگرداندن همه الواح هخامنشی به صورت یکجا