مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 12:552024-10-01بين الملل

الگوی دیجیتال سازی حمل ریلی بار عملیاتی شود


الگوی دیجیتال سازی حمل ریلی بار در خصوص همکاری چندجانبه ریلی میان ایران و اعضا اتحادیه در راهگذر بین المللی شمال-جنوب عملیاتی شود.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدرضا عارف صبح امروز (سه شنبه) به وقت محلی در نشست رؤسای دولت های عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا که با حضور رؤسای هیأت های کشورهای عضو اصلی، هیأت ناظر و کشورهای (مدعو 1 +8) در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار شد، با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از دو دهه پیش و به فراخور تحولات در عرصه فناوری تلاش نموده است تا حکمرانی دیجیتال را در سطوح مختلف به عنوان یکی از دستور کارهای خود بگنجاند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به درخواست عضویت ناظر در اتحادیه اقتصادی اوراسیا، تمایل دارد مشارکت خود با کشورهای عضو را در سطح دو جانبه و چند جانبه به شکلی نظام مند گسترش ببخشد.

متن کامل سخنان دکتر عارف به این شرح است: خانم ها و آقایان؛ حضار گرامی؛ سلام علیکم؛ در ابتدا مایلم از میزبانی سخاوتمندانه کشور دوست و برادر جمهوری ارمنستان در طول این نشست تشکر و قدردانی نمایم.

همچنین لازم است تأکید کنم که از حضور در میان شما و شرکت در این نشست ارزنده آن هم با چنین موضوع قابل توجهی بسیار خرسندم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الگوی دیجیتال سازی حمل ریلی بار عملیاتی شود

الگوی دیجیتال سازی حمل ریلی بار عملیاتی شود