مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 10 مهر 1403 ساعت 13:352024-10-01سياسي

سیاست گذاران برخورد ویترینی با نخبگان را کنار بگذارند


متأسفانه سیاست گذاران در مواجهه با نخبگان به صورت ویترینی برخورد می کنند و کمتر پیش می آید که عملاً در قانون گذاری و تصمیمات اساسی از نظرات و پیشنهادات نخبگان استفاده شود، - ایسنا/قزوین رییس سابق بنیاد نخبگان قزوین گفت: متأسفانه سیاست گذاران در مواجهه با نخبگان به صورت ویترینی برخورد می کنند و کمتر پیش می آید که عملاً در قانون گذاری و تصمیمات اساسی از نظرات و پیشنهادات نخبگان استفاده شود، به این معنا که هیچ الزامی برای حضور نخبگان در منصب ها و پست های مدیریتی وجود ندارد.

سیده زهرا مرتضوی در گفت وگو با ایسنا ضمن اشاره به لزوم استفاده از نخبگان در سیاست گذاری های کلان در کشور، اظهار کرد: نقش مؤثر نخبگان و تأثیرگذاری آن ها در توسعه جامعه موضوعی غیرقابل انکار است و تجربه نشان داده دولت هایی که از ظرفیت نخبگان در تصمیمات و سیاست گذاری ها بهره می برند همیشه عملکرد موفق تری نسبت به سایر دولت ها دارند.

وی بابیان اینکه متأسفانه سیاست گذاران در مواجهه با نخبگان به صورت ویترینی با آن ها برخورد می کنند، افزود: کمتر پیش می آید که عملاً در قانون گذاری و تصمیمات اساسی از نظرات و پیشنهادات نخبگان استفاده شود و من فکر می کنم کشورهایی پیشرفته می شوند که به این مسئله باور دارند و به این یقین رسیده اند که تصمیم گیری ها و حکمرانی ها باید به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاست گذاران برخورد ویترینی با نخبگان را کنار بگذارند

سیاست گذاران برخورد ویترینی با نخبگان را کنار بگذارند