مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 13 مهر 1403 ساعت 08:552024-10-04سياسي

ایجاد مراکز «هوش مصنوعی» و «رایانش با عملکرد بالا» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی


مرکز هوش مصنوعی در حوزه کشاورزی با بهره گیری از داده های وسیع در حوزه بیوتکنولوژی به همت محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایجاد شده است و به گفته این محققان قرار است مرکز HPC (رایانش با عملکرد بالا) نیز در سال جاری راه اندازی شود.

- ایجاد مراکز هوش مصنوعی و رایانش با عملکرد بالا در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی مرکز هوش مصنوعی در حوزه کشاورزی با بهره گیری از داده های وسیع در حوزه بیوتکنولوژی به همت محققان پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایجاد شده است و به گفته این محققان قرار است مرکز HPC (رایانش با عملکرد بالا) نیز در سال جاری راه اندازی شود.

به گزارش ایسنا، محمدرضا غفاری، مسؤول راه اندازی پژوهشکده های هوش مصنوعی و کلان داده کشاورزی دلیل ورود این پژوهشگاه به حوزه هوش مصنوعی را تصمیم سازی برای مدیران ارشد ذکر کرد و گفت: در حال حاضر در دنیا با حجم زیادی از اطلاعات مواجهیم که این اطلاعات شامل داده های بین شهروندان، داده های ماهواره ای و حسگرها و غیره می شود و به عبارت دیگر با طغیانی از اطلاعات روبرو هستیم و برای اینکه بخواهیم از این اطلاعات استفاده کنیم نیاز به تکنولوژی داریم که این اطلاعات را به داده های قابل استفاده تبدیل کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایجاد مراکز «هوش مصنوعی» و «رایانش با عملکرد بالا» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

ایجاد مراکز «هوش مصنوعی» و «رایانش با عملکرد بالا» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی