مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 مهر 1403 ساعت 16:502024-09-24سياسي

بسیج دانشجویی محور اقتدار ولایت در دانشگاه است


نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بسیج دانشجویی و اساتید را محور اقتدار ولایت در دانشگاه معرفی کرد و گفت: دشمن برای نفوذ و پیشبرد اهداف معاندانه خود روی ظرفیت دانشگاه ها بسیار چشم دارد.

- مشهد- نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بسیج دانشجویی و اساتید را محور اقتدار ولایت در دانشگاه معرفی کرد و گفت: دشمن برای نفوذ و پیشبرد اهداف معاندانه خود روی ظرفیت دانشگاه ها بسیار چشم دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با مسؤولان بسیج دانشجویی دانشگاه های خراسان رضوی اظهار کرد: بسیج دانشجویی دارای قدرت نفوذ ولایت و دین در کانون فعالیت و حرکت های مهم جامعه و امت اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه مشکلات سیاسی و اجتماعی در دانشگاه های مشهد به دلیل حاکمیت بسیج بسیار کمتر از سایر دانشگاه های کشور است، افزود: این اتفاق با اجرای دو طرح محقق شده است که سایر دانشگاه ها نیز می توانند از آن ها استفاده و بهره برداری کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح نخست هماهنگی قوی و فشرده بین تمامی نهادها و پایگاه های بسیج دانشجویی در دانشگاه های مختلف بود، ادامه داد: طرح دوم نیز وابستگی شدید و متقابل بین بسیج اساتید و بسیج دانشجویی بود که همپای یکدیگر فعالیت می کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بسیج دانشجویی محور اقتدار ولایت در دانشگاه است

بسیج دانشجویی محور اقتدار ولایت در دانشگاه است