مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 شهریور 1403 ساعت 15:202024-08-23سياسي

مردم از پذیرش خرافه های ماه صفر اجتناب کنند


مردم با عقل گرایی و تحصیل تقوا از پذیرش خرافه های موجود در ماه صفر اجتناب کنند.

- به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله سید حسن عابدیان در خطبه های این هفته نماز جمعه ضمن عرض تسلیت اربعین حسینی اظهار کرد: مردم با عقل گرایی و تحصیل تقوا از پذیرش خرافه هایی نظیر خرید طلا در 13 صفر و کوبیدن در مساجد و بشارت به پیامبر اسلام (ص) در شب اول ربیع اجتناب کنند.

وی در تبیین شبهه های دشمنان برای ضربه زدن به شکوه اربعین افزود: ایام اربعین است، راهپیمایی اربعین تجلی عظمت و شکوه شیعه است نه تنها شیعه بلکه اهل سنت هم در آن مشارکت دارند و بلکه غیر مسلمان ها هم در آن راهپیمایی با ما همراه هستند، ما باید قدردان این نعمت بزرگی که خداوند به ما عنایت کرده باشیم در راهپیمایی اربعین شاهد عشق، شور و ایثار هستیم و جلوه های عظمت را مشاهده می کنیم.

امام جمعه موقت اردبیل بیان کرد: این ها جلوه و عظمت حادثه عاشورا است و دشمنان تماماً با هر امکاناتی که برای آنها فراهم است در تلاش هستند تا شکوه عاشورا و اربعین را کاهش دهند و می خواهند با هر اقداماتی این جلوه و شکوه را از بین ببرند که هرگز موفق نخواهند شد.

حجت الاسلام عابدینی با اشاره به شبهه های متنوعی که از سوی دشمنان در خصوص عاشورا و اربعین مطرح می شود، تصریح کرد: پاسخ همه شبهات وجود دارد و جوانان به صرف شنیدن شبهه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم از پذیرش خرافه های ماه صفر اجتناب کنند

مردم از پذیرش خرافه های ماه صفر اجتناب کنند