مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 شهریور 1403 ساعت 14:102024-09-11فرهنگي

حضور 31 استان در جشن مهر سینما/ جشن مشترکی که شکل نگرفت!


قادر آشنا دبیر سومین جشن مهر سینمای ایران درباره تعامل با خانه سینما برای برگزاری جشنی مشترک توضیحاتی ارائه کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، نشست خبری سومین جشن مهر سینمای ایران با حضور قادر آشنا دبیر رویداد، علیرضا مرادی مدیر روابط عمومی رویداد و جمعی از اهالی رسانه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

قادر آشنا دبیر سومین جشن مهر سینمای ایران در این نشست با تبریک روز ملی سینما بیان کرد: در آستانه هفته دفاع مقدس از دلاور مردی سربازانی که از جان و مال و ناموس وطن دفاع کردند، یاد می کنم و از همراهی شما اهالی رسانه متشکرم.

وی درباره اهداف برگزاری جشن مهر سینمای ایران گفت: مهمترین نکته یا هدف جشن مهر سینمای ایران، گرامیداشت روز ملی سینما است که به سینماگران این سرزمین تعلق دارد و علی القاعده باید همگان این روز را گرامی بدارند.

من تجربه مدیرکلی در چند استان را داشتم و می دانم همه کارها در حوزه فرهنگ و سینما به تهران منوط می شود و کمترین ارتباطی بین مسئولان با سینماگران استانی وجود دارد و به همین دلیل هدف دیگر ما در برگزاری این جشن، برقراری ارتباط بین هنرمندان و مسئولان استانی است.

آشنا تاکید کرد: نکته بعدی این است که در این چند روز تبلیغ سینما صورت گیرد و به واسطه آن، در استان ها فضا و محیطی سینمایی ایجاد شود کما اینکه سال


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حضور 31 استان در جشن مهر سینما/ جشن مشترکی که شکل نگرفت!

حضور 31 استان در جشن مهر سینما/ جشن مشترکی که شکل نگرفت!