مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 شهریور 1403 ساعت 23:002024-09-18اقتصادي

کنسرسیوم زنجیره تامین لوله در بین شرکت های فولادی و لوله سازی تشکیل شود


مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز به جهت افزایش سود شرکت های تولیدکننده لوله پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم زنجیره تامین لوله در بین شرکت های فولادی و لوله سازی را برای نخستین بار در کشور مطرح کرد.

- کنسرسیوم زنجیره تامین لوله در بین شرکت های فولادی و لوله سازی تشکیل شود ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز به جهت افزایش سود شرکت های تولیدکننده لوله پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم زنجیره تامین لوله در بین شرکت های فولادی و لوله سازی را برای نخستین بار در کشور مطرح کرد.

امروز نخستین رویداد تکمیل چرخه تولید لوله در صنعت گاز با حضور سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و همچنین محمدرضا دانیاری مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز برگزار شد.

در این رویداد محمدرضا دانیاری، مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز اظهار کرد: این رویداد می تواند کمک بسیار شایانی به ارتقا سطح همکاری ها داشته باشد و منجر به استفاده از توان و ظرفیت شرکت های داخلی از یکدیگر شود که نتیجه آن عدم نیاز به محصولات خارجی و غلبه بر تحریم ها است.

وی افزود: شرکت لوله سازی اهواز با شناسایی نیازهای مجموعه های نفت و گاز، ضمن افزایش ظرفیت های تولید به دنبال خلق محصولات جدید با هدف رفع این نیازهاست و همکاری ها در این


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کنسرسیوم زنجیره تامین لوله در بین شرکت های فولادی و لوله سازی تشکیل شود

کنسرسیوم زنجیره تامین لوله در بین شرکت های فولادی و لوله سازی تشکیل شود