مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 شهریور 1403 ساعت 09:352024-09-15اقتصادي

افزایش 6 درصدی ورودی سدها/ بیش از نیمی از مخازن سدها خالی است


در حال حاضر ورودی سدها به 41 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب می رسد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (39 میلیارد و 170 میلیون متر مکعب) افزایش 6 درصدی را نشان می دهد.

- در حال حاضر ورودی سدها به 41 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب می رسد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (39 میلیارد و 170 میلیون متر مکعب) افزایش 6 درصدی را نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر ، در سال جاری آبی از ابتدای مهرماه 1402 تا بیست و سوم شهریور ماه ارتفاع کل ریزش های جوی کشور معادل 250,3 میلیمتر است.

این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره های مشابه درازمدت 246,5 میلی متر 2 درصد افزایش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته 211,4 میلی متر 18 درصد افزایش را نشان می دهد.

همچنین آب موجود در مخازن سدها از ابتدای سال آبی تا 23 شهریور 25 میلیارد و 400 میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته 22 میلیارد و 600 میلیون متر مکعب افزایش 12 درصدی را نشان می دهد.

در مجموع نیز 49 درصد از سدها پر و 51 درصد دیگر از ظرفیت مخازن سدها خالی است.

در حال حاضر ورودی سدها به 41 میلیارد و 600 میلیون مترمکعب می رسد که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته 39 میلیارد و 170 میلیون متر مکعب است که افزایش 6 درصدی را نشان می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 6 درصدی ورودی سدها/ بیش از نیمی از مخازن سدها خالی است

افزایش 6 درصدی ورودی سدها/ بیش از نیمی از مخازن سدها خالی است