مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 13:502024-09-06اجتماعي

رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر تداوم دارد


کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: طی پنج روز آینده با وزش متناوب بادهای ملایم غالباً جنوبی، رطوبت و شرجی هوا در سطح استان بوشهر ادامه خواهد داشت.

- طلیعه محمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نقشه های هواشناسی، طی پنج روز آینده با وزش متناوب بادهای ملایم غالباً جنوبی، رطوبت و شرجی هوا در سطح استان ادامه خواهد داشت، بنابراین در این مدت غبار محلی، گاهی وزش باد و در برخی نقاط مه صبحگاهی، از پدیده های غالب در سطح استان پیش بینی می شوند.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: خلیج فارس طی این مدت وضعیت نسبتاً آرامی دارد.

وی گفت: امروز بعدازظهر تا شب فراساحل شمالی و مرکزی استان به طور موقت مواج پیش بینی می شود.

محمدی تصریح کرد: آسمان استان بوشهر در ساعت های آینده صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی خواهد بود.

وی یادآور شد: جهت وزش باد متغیر، با سرعت 8 تا 30 گاهی تا 38 کیلومتر در ساعت، روی دریا در ابتدا شمال غربی به تدریج جنوب شرقی تا جنوب غربی، امروز در فراساحل شمالی و مرکزی 16 تا 44 گاهی بیش از 50 کیلومتر در ساعت پیش بینی می شود.

وی یادآور شد: ارتفاع موج دریا 30 تا 90 گاهی 120 سانتی متر، در فراساحل شمالی و مرکزی 60 تا 120 گاهی تا 150 سانتی متر خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر تداوم دارد

رطوبت و شرجی هوا در استان بوشهر تداوم دارد