مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 12:502024-09-06سياسي

لزوم دو بانده کردن جاده های مواصلاتی شهرستان خواف


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرزی خواف بر لزوم دو بانده کردن جاده های مواصلاتی شهرستان خواف تاکید کرد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، محمد رسولی صبح جمعه در دیدار با نماینده شهرستان خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی بر لزوم توجه ویژه به زیرساخت های جاده ای تاکید کرد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرزی خواف بیان کرد: مسائلی درباره لزوم ارتقا زیرساخت های جاده ای و اهمیت آن برای توسعه شهرستان خواف در این دیدار مطرح شد.

وی افزود: دو بانده کردن جاده های مواصلاتی شهرستان خواف نه تنها امنیت جاده ای را ارتقا می دهد بلکه به عنوان محرکی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه عمل می کند.

رسولی ادامه داد: امید است با تعامل و همفکری مسؤولان شهرستان و پیگیری های نماینده مردم در مجلس بتوانیم در آینده ای نزدیک به نتایج خوبی در خصوص توسعه زیرساخت های جاده ای دست یابیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لزوم دو بانده کردن جاده های مواصلاتی شهرستان خواف

لزوم دو بانده کردن جاده های مواصلاتی شهرستان خواف