مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 شهریور 1403 ساعت 23:152024-08-22اقتصادي

محکومیت 35 میلیارد ریالی قاچاقچی طلا


مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از رسیدگی به پرونده قاچاق شمش طلای یک کیلویی در پیرانشهر خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی ،حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق یک عدد شمش طلا به ارزش 35 میلیارد و 150 میلیون ریال در شعبه اول ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان پیرانشهر رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط طلای کشف شده متخلف را به پرداخت 35 میلیارد و 150 میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی طلا محکوم کرد.

نجف زاده گفت: ماموران انتظامی مستقر در مرز تمرچین شهرستان پیرانشهر شمش قاچاق را در حین کنترل و نظارت بر کالا های همراه مسافری در گیت ورودی به کشور در بازرسی از یکی از مسافرین کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت 35 میلیارد ریالی قاچاقچی طلا

محکومیت 35 میلیارد ریالی قاچاقچی طلا