مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 شهریور 1403 ساعت 14:252024-09-03سياسي

حذف اقتصاد دستوری، اولویت اول مطالبات بخش خصوصی


رییس خانه صمت استان خراسان رضوی گفت: حذف اقتصاد دستوری از نظام اقتصادی کشور اولویت اول مطالبات بخش خصوصی است و اقتصاد ما استفاده از انسان های متخصص را می طلبد تا از مسیر اقتصاد دستوری فاصله گیرد.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس خانه صمت استان خراسان رضوی گفت: حذف اقتصاد دستوری از نظام اقتصادی کشور اولویت اول مطالبات بخش خصوصی است و اقتصاد ما استفاده از انسان های متخصص را می طلبد تا از مسیر اقتصاد دستوری فاصله گیرد.

فیروز ابراهیمی در نشست با فعالان اقتصادی که امروز 13 شهریور ماه با حضور رییس جمهور در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: از هنگامی که دکتر پزشکیان ریاست جمهوری را به دست گرفته اند، مسیر کشور در یک مسیر بسیار عقلانی و درست در حال پیشروی است و امیدوار هستم طی این سفر گره گشایی اقتصادی رقم بخورد.

طی مراسمی که در روز ملی صنعت و معدن در استان خراسان رضوی برگزار شد، 8 پیشنهاد به نمایندگی از بخش خصوصی برای این نهاد تقدیم رییس جمهور شده است که در این جلسه 6 مورد از این پیشنهادات را عرض خواهم کرد.

ابراهیمی ادامه داد: حذف اقتصاد دستوری از نظام اقتصادی کشور اولویت اول مطالبات ما است، زیرا اقتصاد مکانیزم خود را دارد و پیچیده ترین علم و محیط، مختص اقتصاد در دنیا است و پیچیدگی خاصی را دارا است، همچنین علم اقتصاد در بین عوا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف اقتصاد دستوری، اولویت اول مطالبات بخش خصوصی

حذف اقتصاد دستوری، اولویت اول مطالبات بخش خصوصی