مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 شهریور 1403 ساعت 11:552024-09-05سياسي

بازدید وزیر صمت از خط ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر


وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین روز از سفر به سیستان و بلوچستان از کارخانه فراگیر بافت بلوچ (شرکت گسترش صنایع بلوچ) بازدید کرد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین روز از سفر به سیستان و بلوچستان از کارخانه فراگیر بافت بلوچ (شرکت گسترش صنایع بلوچ) بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، سید محمد اتابک روز پنجشنبه به همراه استاندار سیستان و بلوچستان و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی از روند اجرای کارخانه فراگیر بافت بلوچ (شرکت گسترش صنایع بلوچ) بازدید کرد.

کارخانه بافت بلوچ استعداد ویژه صنعت نساجی در سیستان و بلوچستان است که با هدف ایجاد اشتغال و تامین نیاز بازار منطقه ایجاد شد.

این کارخانه پس از پشت سر گذاشتن مشکلات و توجه ویژه رهبر معظم انقلاب و دولت، اکنون با فعال شدن مجدد بخش های مختلف، توانسته برای حدود 300 نفر اشتغال ایجاد کند.

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت صبح روز چهارشنبه به منظور بازدید از طرح های صنعتی، معدنی و تجاری در سفری سه روزه از طریق فرودگاه شهدای زابل به سیستان و بلوچستان وارد شد.

بازید از مرز میلک، شهرک صنعتی رامشار، معدن مس جانجا و آب شیرین کن حرمک از برنامه های اولین روز سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت در شمال سیستان و بلوچستان بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازدید وزیر صمت از خط ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر

بازدید وزیر صمت از خط ریسندگی کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر