مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 شهریور 1403 ساعت 12:152024-09-06اقتصادي

بهره برداری از 5000 هکتار آبیاری و زهکشی در آذربایجان غربی


با حضور وزیر جهاد کشاورزی بهره برداری از 5 هزار و 35 هکتار از پروژه های آبیاری و زهکشی در مناطق غرب و شمال غرب کشور افتتاح شد.

- ارومیه- با حضور وزیر جهاد کشاورزی بهره برداری از 5 هزار و 35 هکتار از پروژه های آبیاری و زهکشی در مناطق غرب و شمال غرب کشور افتتاح شد.

به گزارش بر مدیریت منابع آبی طراحی و اجرا شده اند، به بهره برداری خواهند رسید.

وی افزود: با توجه به بحران آب و اهمیت آن برای کشاورزی پایدار، دولت در تلاش است با بهره گیری از فناوری های نوین و افزایش بهره وری در مصرف آب، نقش مهمی در حفظ منابع آبی و توسعه کشاورزی ایفا کند.

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت ویژه آب در کشاورزی پایدار، خاطرنشان کرد: تأمین آب بهینه و مدیریت مصرف آن، یکی از چالش های اصلی پیش روی بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به پروژه های بزرگ شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی که در مساحتی بالغ بر 62 هزار هکتار از اراضی در مناطق غرب و شمال غرب کشور در حال اجرا است، افزود: این پروژه ها نقشی حیاتی در افزایش تولیدات کشاورزی، بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان و کاهش وابستگی به منابع آبی غیرمطمئن دارند.

نوری همچنین از تلاش های دولت برای جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در این بخش خبر داد و اظهار کرد: امروز با افتتاح 5 هزار و 35 هکتار از پروژه های آبیاری و زهکشی، مجموع اراضی تحت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از 5000 هکتار آبیاری و زهکشی در آذربایجان غربی

بهره برداری از 5000 هکتار آبیاری و زهکشی در آذربایجان غربی