مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 شهریور 1403 ساعت 17:302024-09-14دانش

مواجهه والدانه و مشفقانه با دانشجویان/ تقویت نشریات دانشجویی


معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به پیش رو بودن آغاز سال تحصیلی جدید، تاکید کرد که مواجهه با دانشجویان والدانه و مشفقانه و همراه با کرامت باشد.

- معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به پیش رو بودن آغاز سال تحصیلی جدید، تاکید کرد که مواجهه با دانشجویان والدانه و مشفقانه و همراه با کرامت باشد.

به گزارش ایسنا، عبدالحسین کلانتری در اجلاس روسای دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی، پزوهشی و فناوری کشور با اشاره به نزدیک بودن آغاز سال تحصیلی جدید، خطاب به حضار در اجلاس اظهار کرد: مواجهه با دانشجویان والدانه و مشفقانه و همراه با کرامت باشد، لذا خواهش دارم برخوردهایی که بار انضباطی سنگین دارد را روی دوش معاونین فرهنگی نگذاریم.

ما در اوج بحران ها از این جواب گرفته و از ظرفیت معاونین فرهنگی استفاده کردیم.

وی با اشاره به حدود 4000 نشریه دانشجویی در دانشگاه ها، توضیح داد: قلم زدن همراه با عقلانیت و تدبیر است و بهتر از ناسزا گفتن و حرف های بی مبنا زدن در کف دانشگاه است.

لذا این ظرفیت را باید تقویت کرد تا نشریات دانشجویی افزایش یابد.

برنامه های مهارت افزا به ویژه در محیط خوابگاهی باید تقویت شود، طرح سرمد در برخی دانشگاه ها شکل گرفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مواجهه والدانه و مشفقانه با دانشجویان/ تقویت نشریات دانشجویی

مواجهه والدانه و مشفقانه با دانشجویان/ تقویت نشریات دانشجویی