مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 شهریور 1403 ساعت 15:152024-09-11بين الملل

از لایروبی اروندرود تا تکمیل توافق نامه امنیتی


این روزها ما در فضای احداث کریدورها قرار داریم، همزمان یک کریدور در ایران در حال ساخت است که منطقه غرب دریای خزر را به خلیج فارس و دریای عمان وصل می کند و یک کریدور نیز از سمت بصره و از طریق ترکیه به اروپا امتداد پیدا می کند که در این خط ترانزیتی، - این روزها ما در فضای احداث کریدورها قرار داریم، همزمان یک کریدور در ایران در حال ساخت است که منطقه غرب دریای خزر را به خلیج فارس و دریای عمان وصل می کند و یک کریدور نیز از سمت بصره و از طریق ترکیه به اروپا امتداد پیدا می کند که در این خط ترانزیتی، کشورهای عراق، ترکیه، امارات و قطر مشارکت دارند.

در این فضای احداث کریدورها و رقابت در حوزه کریدورها، سفر رییس جمهور کشورمان به عراق می تواند از یک طرف به ایران در کریدور عراقی نقش بدهد و از طرف دیگر نقشی به عراق در کریدور شمال به جنوب ایران بدهد.

به گزارش ایسنا، سعدالله زارعی، تحلیلگر ارشد سیاست خارجی در یادداشتی نوشت: روابط ایران و عراق در مدت حدود 25سال گذشته روابطی راهبردی بوده است.

به این معنی که در این مدت درخصوص موضوعات اساسی و درجه اول هماهنگی ها، همفکری ها و همدلی ها بین ایران و عراق کامل بوده است؛ بنابراین نه دشمنان عراق توانستند از فضای ایران علیه عراق استفاده کنند و نه دشمنان جمهوری اسلامی توانستند از فضای عراق علیه ایران به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از لایروبی اروندرود تا تکمیل توافق نامه امنیتی

از لایروبی اروندرود تا تکمیل توافق نامه امنیتی