مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 شهریور 1403 ساعت 15:002024-09-11سياسي

خسارت های استفاده از آسانسور غیراستاندارد متوجه مالک ساختمان است


مردم در نظر داشته باشند که در وهله نخست، خسارت های ناشی از استفاده و کاربرد آسانسور غیراستاندارد، متوجه مالک هر ساختمان است.

- خسارت های استفاده از آسانسور غیراستاندارد متوجه مالک ساختمان است یزد- مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: مردم در نظر داشته باشند که در وهله نخست، خسارت های ناشی از استفاده و کاربرد آسانسور غیراستاندارد، متوجه مالک هر ساختمان است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حمید مطهری در حاشیه برگزاری مانور آسانسور گفت: لازم است مالکان ساختمان، به صورت سالانه برای اخذ گواهی استاندارد ادواری ساختمان اقدام کنند چراکه در صورت بروز هرگونه حادثه، تمامی هزینه ها برعهده صاحبان ساختمان خواهد بود و حتی شرکت های بیمه هم مسئولیتی نداشته و وظیفه ای در قبال پرداخت هزینه جبران آسیب ها ندارند.

وی با اشاره به مانور آسانسور ادامه داد: برگزاری مانور بازرسی آسانسور با محوریت اداره کل استاندارد و همراهی تعدادی از نهادها، ناظران از آسانسورهای نصب شده در اماکن عمومی و دولتی درخصوص بررسی وضعیت گواهینامه ایمنی استاندارد انجام شد.

مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: این گشت بازرسی با توجه به استانداردهای ملی ایران به شماره های 1-6303 برای آسانسورهای برقی و شماره 2-6303 برای آسانسورهای هیدرولیکی و همچنین دستورالعمل صدور تاییدیه ایمنی آسانسور


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خسارت های استفاده از آسانسور غیراستاندارد متوجه مالک ساختمان است

خسارت های استفاده از آسانسور غیراستاندارد متوجه مالک ساختمان است