مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 شهریور 1403 ساعت 12:302024-08-29پزشكي

نجات جان سه بیمار با اهدای اعضای جوان 17 ساله اشنویه ای


مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی آذربایجان غربی گفت: با اهدای اعضای جوان 17 ساله اشنویه ای، هجدهمین اهدای عضو استان در سالجاری به ثبت رسید.

علی افشانی افزود: اعضای بدن میلاد الیاسی پسر 17 ساله اهل اشنویه که دچار مرگ مغزی شده بودند، با رضایت خانواده وی اهدا شد.

افشانی اظهار کرد: دو کلیه و کبد این جوان مرگ مغزی شده نجات بخش زندگی سه بیمار نیازمند پیوند شد.

اعضای قابل اهدای فرد مرگ مغزی شامل قلب، ریه ها، کبد، روده، کلیه ها، لوزالمعده، پانکراس و برخی بافت های بدن از جمله پوست، تاندون، غضروف، استخوان، مغز استخوان، دریچه قلب و قرنیه است.

درحال حاضر 25 هزار نفر از بیماران در کشور در صف دریافت عضو قرار دارند و این در حالی است که تنها 800 نفر در سال اهدای عضو می کنند.

سالانه حدود دو هزار و 500 نفر در کشور شرایط اهدای عضو پیدا می کنند که تنها یک سوم از این تعداد، اعضای خود را اهدا می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نجات جان سه بیمار با اهدای اعضای جوان 17 ساله اشنویه ای

نجات جان سه بیمار با اهدای اعضای جوان 17 ساله اشنویه ای