مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 شهریور 1403 ساعت 12:552024-08-27اجتماعي

افزایش ظرفیت پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه (س) به 2000 خودرو


معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از پیش بینی ظرفیت پارک 1570 خودرو در پارکینگ پروژه بسط شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) خبر داد و گفت: در حال بررسی افزایش این ظرفیت به 2 هزار خودرو هستیم.

- افزایش ظرفیت پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه (س) به 2000 خودرو قم- معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از پیش بینی ظرفیت پارک 1570 خودرو در پارکینگ پروژه بسط شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) خبر داد و گفت: در حال بررسی افزایش این ظرفیت به 2 هزار خودرو هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر ، عباس حلوایی زاده زیرساخت های سمت شرقی حرم مطهر را از بخش های اصلی طرح جامع حمل و نقل ترافیک شهر قم دانست و افزود: ظرفیت جای پارک برای 1570 دستگاه خودرو در این پروژه پیش بینی شده و در حال بررسی برای افزایش این ظرفیت تا 2 هزار دستگاه هستیم.

وی با اشاره به اختصاص یافتن بخشی از این پروژه به کاربری تجاری گفت: این قسمت با نمای معماری خاص طراحی شده تا متناسب با فضای پیرامون باشد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم طراحی سایه بان برای سطح صفر را از جمله اقدامات این پروژه دانست و افزود: امکانات دسترسی مناسبی برای طبقات زیرین فراهم شده تا زائران در کمال آرامش از این امکانات استفاده نمایند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ظرفیت پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه (س) به 2000 خودرو

افزایش ظرفیت پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه (س) به 2000 خودرو