مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 شهریور 1403 ساعت 09:002024-08-25ورزشي

داور همدانی عازم مسابقات پارالمپیک پاریس می شود


رییس هیئت تیراندازی با کمان استان همدان گفت: داور همدانی تیراندازی با کمان عازم مسابقات پارالمپیک پاریس می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان ، کیوان هنری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعزام نماینده همدانی پارالمپیک پاریس اظهار کرد: غزاله رسولی داور بین المللی تیراندازی با کمان استان همدان برای قضاوت فردا راهی پاریس خواهد شد.

وی افزود: این بانوی توانمند تنها نماینده داور ورزش استان همدان در مسابقات پارالمپیک پاریس است.

رییس هیئت تیراندازی با کمان استان همدان با بیان اینکه در داوری حرف های زیادی برای گفتن داریم، گفت: تیراندازی با کمان استان در بحث داور، مربیگری و ورزشکار همواره صاحب نماینده در سطح ملی بوده است.

هنری تصریح  کرد: حضور یک داور بانوی همدانی در بالاترین سطح مسابقات پارالمپیک افتخار بزرگی برای ورزش استان مان است.

او با اشاره به رشد سطح داوری و مربیگری استان همدان بیان کرد: با برگزاری دوره های آموزش و ارتقا متعدد داوری و مربیگری توانستیم قدم های خوبی در سال های اخیر برداریم.

رییس هیئت تیراندازی با کمان استان همدان تصریح کرد: امیدوارم شاهد عملکرد مناسب داورمان در مسابقات پارالمپیک پاریس باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

داور همدانی عازم مسابقات پارالمپیک پاریس می شود

داور همدانی عازم مسابقات پارالمپیک پاریس می شود