مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 شهریور 1403 ساعت 15:252024-08-29اقتصادي

اجرای پایلوت تولید صدف خوراکی با هدف صادرات اجرا شده است


اجرای طرح پایلوت تولید صدف خوراکی در استان بوشهر با هدف صادرات اجرا شده است.

- بوشهر- مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: اجرای طرح پایلوت تولید صدف خوراکی در استان بوشهر با هدف صادرات اجرا شده است.

عقیل امینی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: صدف های بومی خانواده ساکسترا و اویسترها در آب های خلیج فارس و دریای عمان به علت قدرت پالایش ذرات تا 100 میکرون به عنوان یک فیلتر زیستی طبیعی به منظور حذف ذرات معلق در مجاری ورودی مزارع آبزی پروری، آب بندان ها، زهکش های خروجی مزارع پرورش میگو و سواحل گردشگری در کشور مورد توجه قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: اجرای پایلوت تولید صدف خوراکی در راستای اجرای اهداف توسعه ای و ایجاد تنوع گونه در آبزی پروری، با عنایت به استفتای مرجع عالیقدر حضرت آیت الله علوی گرگانی اجرا شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر ادامه داد: این استفتا به شماره 16095 مورخ 12/‏02/‏1400‬ تاکید دارد پرورش صدف برای خوراک مسلمین جایز نیست ولی برای مصارف دیگر غیر خوراکی و درمانی و همچنین صادرات به کشورهای غیر اسلامی که خوردن صدف را جایز می دانند اشکال ندارد.

وی خاطرنشان کرد: این طرح در راستای جهش تولید دانش بنیان و تولید فراورده های جانبی از پوسته صدف در صنایع دارویی اجرا شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای پایلوت تولید صدف خوراکی با هدف صادرات اجرا شده است

اجرای پایلوت تولید صدف خوراکی با هدف صادرات اجرا شده است