مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 شهریور 1403 ساعت 23:002024-08-27سياسي

ضرورت تقویت زیرساخت های ارتباطی در مناطق روستایی اهر و هریس


 نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت تقویت زیرساخت های ارتباطی در مناطق روستایی این شهرستان ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز آذربایجان شرقی ، عبدالهی در آیین کلنگ زنی دکل مخابراتی روستای شاهوردی قشلاق گفت: روستا های اهر و هریس هم از لحاظ اینترنت و هم آنتن دهی تلفن همراه از زیرساخت ها محروم هستند همین موضوع را با وزیر جدید ارتباطات مطرح کردم و درخواست کردم تا از تکنولوژی های روز در گسترش شبکه اینترنت همراه و تقویت آنتن دهی تلفن همراه استفاده شود.

 عبدالهی گفت: به وزیر ارتباطات دولت سیزدهم گفتم که مشکل آنتن دهی تلفن همراه در محدوده هایی از بزرگراه اهر-تبریز نه تنها بهبود نیافته بلکه وضعیت پوشش آنتن وخیم تر شده است.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از توجه شرکت زیرساخت های ارتباطات در پوشش شبکه اینترنت و آنتن دهی تلفن همراه در مناطق روستایی ابراز داشت: برخی از جوانان روستایی کسب و کار اینترنتی راه انداخته اند و یا در حال راه اندازی هستند که می بایست با تقویت زیرساخت های ارتباطی از این جوانان حمایت کنیم.

گفتنی است همزمان با گرامیداشت هفته دولت سایت مخابراتی روستای شاهوردی قشلاق با اعتبار 14 میلیارد تومان کلنگ زنی و طرح اینترنت پرسرعت خانگی روستای ریحال با اعتبار 150


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت تقویت زیرساخت های ارتباطی در مناطق روستایی اهر و هریس

ضرورت تقویت زیرساخت های ارتباطی در مناطق روستایی اهر و هریس