مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 شهریور 1403 ساعت 09:252024-09-09اقتصادي

بهره برداری از 153 پروژه نفتی به ارزش 34 میلیارد دلار در دولت قبل


درآمد ارزی کشور از محل فروش نفت خام و میعانات گازی ماهانه به 2 میلیارد و 500 میلیون دلار تا 3 میلیارد دلار رسیده است.

- وزیر پیشین نفت گفت: درآمد ارزی کشور از محل فروش نفت خام و میعانات گازی ماهانه به 2 میلیارد و 500 میلیون دلار تا 3 میلیارد دلار رسیده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، جواد اوجی روز گذشته در آیین تودیع و معارفه محسن پاک نژاد، وزیر نفت، با یادآوری اینکه در ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تولید نفت به پایین ترین سطح خود در دو دهه اخیر رسید و درآمد ارزی کشور از محل فروش نفت کمتر از 900 میلیون دلار بود، بیان کرد: به همت کارکنان صنعت نفت و دیپلماسی انرژی، با وجود افزایش 800 تحریم جدید در سه سال اخیر و به گواه سناتورهای آمریکایی، صادرات نفت 65 درصد نسبت به زمان آغاز این دولت افزایش یافت و از 2 میلیون و 200 هزار بشکه به 3 میلیون و 500 هزار بشکه در روز رسید.

وی با تأکید بر اینکه درآمد ارزی کشور از محل فروش نفت خام و میعانات گازی ماهانه به 2 میلیارد و 500 میلیون دلار تا 3 میلیارد دلار رسیده است، افزود: به گواه مرکز آمار و بانک مرکزی در رشد اقتصادی، وزارت نفت در میان دستگاه های اجرایی بالاترین امتیاز را کسب کرد.

در حوزه بهره وری و استفاده از شرکت های دانش بنیان نیز پارسال رتبه نخست را در میان دستگاه های اجرایی داشت، همچنین سال گذشته رشد اقتصادی گر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره برداری از 153 پروژه نفتی به ارزش 34 میلیارد دلار در دولت قبل

بهره برداری از 153 پروژه نفتی به ارزش 34 میلیارد دلار در دولت قبل