مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 شهریور 1403 ساعت 15:002024-08-31سياسي

بازاریابی محصول یکی از ضعف های حوزه اقتصاد کشاورزی است


سیزدهمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران 18 و 19 شهریور ماه با محوریت بررسی و ارائه راهکارها در زمینه اقتصاد و توسعه کشاورزی برگزار می شود.

  - ایسنا/البرز سیزدهمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی ایران 18 و 19 شهریور ماه با محوریت بررسی و ارائه راهکارها در زمینه اقتصاد و توسعه کشاورزی برگزار می شود.

  به گزارش ایسنا، دکتر سعید یزدانی، دبیر علمی سیزدهمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی روز شنبه 10 شهریور در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سیزدهمین کنفرانس اقتصاد کشاورزی به همت انجمن اقتصاد کشاورزی ایران و به میزبانی دانشگاه تهران و با همکاری موسسه پژوهش های برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی جهاد کشاورزی در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

وی افزود: این کنفرانس طی دو روز در تاریخ 18 و 19 شهریور ماه برگزار و افتتاحیه آن با حضور مقامات بلند پایه کشوری و استانی پیش بینی شده است.

همچنین این کنفرانس صد درصد حضوری است و به جز مقالات خارجی سایر مقالات به صورت حضوری ارائه خواهد شد.

یزدانی درباره اهداف این کنفرانس بیان کرد: ارائه دستاوردهای علمی جدید، آشنایی و تبادل تجربیات بین اساتید، پژوهشگران و دانشجویان و فراهم کردن فضایی برای گردهمایی فعالین این حوزه از جمله اهداف این کنفرانس است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازاریابی محصول یکی از ضعف های حوزه اقتصاد کشاورزی است

بازاریابی محصول یکی از ضعف های حوزه اقتصاد کشاورزی است