مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 شهریور 1403 ساعت 20:562024-09-09اقتصادي

افزایش 2000 تنی تولید گوشت قرمز در استان قزوین


معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: با اجرای طرح پایانه کراس سالانه بیش از دو هزار تن به تولید گوشت قرمز استان قزوین افزوده خواهد شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، حمیدرضا عزتی اظهار کرد: با اجرای طرح پایانه کراس سالانه بیش از دو هزار تن به تولید گوشت قرمز استان قزوین افزوده خواهد شد.

وی افزود: با توجه به گستردگی دامداری ها شیری استان و محدودیت ها در تولید گوشت قرمز و در راستای دستیابی به هدف تحقق خودکفایی در تولید، تصمیم به اجرای این طرح گرفته شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عنوان کرد: در سال جاری شش هزار دز اسپرم رایگان نژادهای گوشتی در میان واحدهای شیری استان تلقیح شده است.

عزتی افزود: این طرح در دامداری های شهرستان های قزوین، آبیک، تاکستان، بویین زهرا و یکی از واحدهای شهرستان البرز اجرا خواهد شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین این طرح هم اکنون در شهرستان قزوین اجرایی شده و به زودی در سایر شهرستان ها نیز اجرا می شود.

وی اظهار کرد: نژاد تولیدی این دام ها سال آینده وارد کشتارگاه ها شده و گوشت حاصل از این تولید نیز سال آینده به دست مصرف کنندگان خواهد رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 2000 تنی تولید گوشت قرمز در استان قزوین

افزایش 2000 تنی تولید گوشت قرمز در استان قزوین